| Cele Mai Amuzante Bancuri | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
iryna
Numarul mesajelor : 24 Varsta : 33 Localizare : Constanta Data de inscriere : 05/08/2008
| Subiect: Cele Mai Amuzante Bancuri Mier Sept 03, 2008 5:02 pm | |
| asta e ideea ca mi-a venit bancuri.postati cel mai amuzant banc citit de voi ... | |
|
| |
iryna
Numarul mesajelor : 24 Varsta : 33 Localizare : Constanta Data de inscriere : 05/08/2008
| Subiect: Re: Cele Mai Amuzante Bancuri Mier Sept 03, 2008 5:06 pm | |
| Maria spala haine in apa rece a paraului. Din munte se desprinde un bolovan urias care cade direct pe Maria si o "dizolva" in apa. Ion, care privise scena, se gandeste necajit: - La naiba!... inca o masina de spalat distrusa de calcar. | |
|
| |
iryna
| Subiect: Re: Cele Mai Amuzante Bancuri Mier Sept 03, 2008 5:08 pm | |
| Invatatoarea, la scoala, ii intreaba pe copii: -Vasilica, ce-i tatal tau? -Gunoier. - Nu se spune gunoier, ci functionar la Salubritate. Petrica, ce-i tatal tau? -Gropar. -Nu se spune gropar, ci functionar la Pompe Funebre. Bula ce-i tatal tau? - Dj la Mystic Club. -Cum adica? -Clopotar la biserica" ) | |
|
| |
iryna
| |
| |
*BoBo*
Numarul mesajelor : 36 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 05/08/2008
| Subiect: Re: Cele Mai Amuzante Bancuri Mier Sept 03, 2008 5:26 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre --==|!*BoBo*!|==-- in Mier Sept 03, 2008 5:34 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
*BoBo*
Numarul mesajelor : 36 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 05/08/2008
| Subiect: Re: Cele Mai Amuzante Bancuri Mier Sept 03, 2008 5:28 pm | |
| Bula si chinezu intr-un meci de box Incepe meciul si cei doi se iau la pumni Chinezul ii arde una lu Bula de sta ala in spital o saptamana Dupa ce se intoarce din spital Bula il intreaba "Ce lovitura a fos aia chinezule"? "Cheia dragonului" raspunde chinezu Dupa 2 saptamani meciul se rejoaca Incepe meciul si bula ii da una lu chinez de sta in spital o luna Cand vine chinezu il intreaba "Ce lovitura a fost aia bai Bula"? La care bula raspunde "Cheia franceza" | |
|
| |
*BoBo*
| Subiect: Re: Cele Mai Amuzante Bancuri Mier Sept 03, 2008 5:30 pm | |
| O balerina se tinea in autobuz de bara de sus... si avea un par extraordinar la subrat (padure tropicala). Jos pe scaun statea un betiv. La un moment dat o intreaba betivu' pe tipa: - Don'soara, esti cumva balerina? La care tipa flatata: - Da... dar cum v-ati dat seama? - Pai... numai tu puteai sa ridici piciorul pana acolo | |
|
| |
*BoBo*
| Subiect: Re: Cele Mai Amuzante Bancuri Mier Sept 03, 2008 5:31 pm | |
| Bula si Strula se hotarasc sa plece cu trenul in Ungaria dar vor sa duca si o veverita cu ei. Bula is spune lui Strula sa ascunda veverita in pantaloni pana trec de granita. La un moment dat vine controlorul controleaza biletele si inainte de a iesi din compartiment Strula incepe sa urle baga mana in pantaloni scoate veverita si o arunca de pamant. Controlorul intreaba a cui e veverita si afland ca e a celor doi ii amendeaza. - Ce ti-o venit nai mai putut sa astepti pana iese controlorul? ii spuse Bula lui Strula - Auzi una si cu una fac doua cand mi-a luat fundul drept scorbura n-am zis nimic,cand mi-a luat cocoselul drept creanga n-am zis nimic dar cand a vrut sa-mi duca ouale in scorbura n-am mai putut rabda! | |
|
| |
*BoBo*
| Subiect: Re: Cele Mai Amuzante Bancuri Mier Sept 03, 2008 5:32 pm | |
| Un sofer, vrand sa-si protejeze masina impotriva hotilor si neavand bani pentru o alarma, lasa un bilet pe parbrizul masinii: "Radioul - defect, benzina - nu are, motorul - componente lipsa". Dimineata isi gaseste masina pe butuci si un alt bilet pe care scria: "Daca-i asa, nici de roti nu mai are nevoie!" | |
|
| |
*BoBo*
| |
| |
pApy
Numarul mesajelor : 35 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 05/08/2008
| Subiect: banc Vin Sept 05, 2008 8:51 pm | |
| un american, un englez si un tigan raman captivi in jungla...dupa cateva zile li se termina toate proviziile si hotarasc sa inceapa sa isi manance in fiecare zi carnea de pe ei, in prima zi de dimineata americanu isi aie pulpa de la picior si mananca cu toti,la pranz englezu isi tai o bucata de costita, seara vina randu tiganului, se desface tiganu le slitzul de la pantaloni la care toti " o mancam un cabanos, mancam cabanos" la care tiganu le raspunde "mancati pe dracu cabanos, un ceai cald si la culcare" | |
|
| |
pApy
Numarul mesajelor : 35 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 05/08/2008
| Subiect: banc Vin Sept 05, 2008 8:53 pm | |
| un tip isi cumpara masina noua, seara lasa o foaie scrisa pe parbriz "NU SPARGETI, NU AM CASETOFON" a doua zi in locul masini gaseste o foaie pe care era scris "LASA CA-I PUNEM NOI" | |
|
| |
*BoBo*
| |
| |
AleczZz
Numarul mesajelor : 15 Localizare : Iasi Data de inscriere : 30/08/2008
| Subiect: Amuzant... Mier Sept 10, 2008 5:54 pm | |
| Se duce un mosneag la bordel sa si-o puna si el ca tot omul,plateste si sefa ii zice sa se duca in camera ca il asteapta o femeie...se duce mosneagu si vede o blonda foarte tare,blonda ii zice sa se dezbrace si ii arunca hainele pe geam.Intreaba mosnegul: -De ce ai aruncat hanele?la care blonda ii zice: -Mosule dupa ce termin cu tine o sa iti fie largi hainele. Se dezbraca si blonda si ce face mosu,ii arunca hainele pe geam.Blonda revoltata: -Mosule da ce ai patzit???te razbuni,de ce le-ai aruncat...mosu zice -Lasa ca pana mi se scoala mie se schimba moda... | |
|
| |
*BoBo*
| |
| |
*BoBo*
| |
| |
*BoBo*
| Subiect: Re: Cele Mai Amuzante Bancuri Dum Sept 14, 2008 1:21 am | |
| Intr-o zi Ceausescu se dusese in vizita pe la tigani. - Hai noroc, bine v-am gasit! - Sa traiasca Tovarasu'. - Ma ce a-ti zice voi daca v-as da la toti case! - O pupati-as talpile, ia un pahar de vin sa bem. - Dar ce a-ti zice daca v-as oferi cele mai tari masini din lume? - Ce bine ar fi! - Mai ia un pahar de vin de, ca tare ne bucuram. - Si va voi gasi la toti locuri de munca! Tiganu' ii lua paharul din mana si zise: - Ce ai tovarase, te-mbatasi? | |
|
| |
*BoBo*
| Subiect: Re: Cele Mai Amuzante Bancuri Dum Sept 14, 2008 1:25 am | |
| Intr-o zi Bula, Itic si Strula aveau nevoie de femei. Se duc ei la o femeie maritata si foarte bogata, barbatul ei fiind plecat cu afaceri. Isi termina baietii treaba cu femeia cand, la un moment dat, cineva bate la usa... Era barbatul femei... In graba, Bula se ascunde pe dulapul de la bucatarie, Itic in frigider si Strula in sifoner. Barbatul, vrand sa se schimbe, il gaseste pe Strula in sifonier : - Ce cauti nenorocitule aici? - Pai am venit sa-ti repar sifonierul. Ar fi bine sa-mi dai niste bani ca ti l-am reparat... Barbatul ii da bani lu Strula, care pleaca bucuros ca a scapat si a mai si fost platit. Barbatului ii este foame, asa ca se duce la frigider, unde da de Itic: - Ce cauti nenorocitule aici? - Pai am venit sa-ti repar frigiderul. Ar fi bine sa-mi dai niste bani ca ti l-am reparat... Ii da bani lui Itic acesta scapand bucuros. In cele din urma barbatul se aseaza la masa, ridica ochii si de de Bula, catarat pe dulap. Barbatul se uita la Bula, Bula la el, el la Bula, Bula la el... Dupa cateva momente de liniste totala, Bula izbucneste nervos: - Ce te uiti atata ma, n-ai mai vazut gandaci de bucatarie? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cele Mai Amuzante Bancuri | |
| |
|
| |
| Cele Mai Amuzante Bancuri | |
|