fantezii.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

fantezii.idle.ro

Intra cine vrea,iese cine poate!!!

AcasaGalerieCăutarePortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Cele Mai Amuzante Bancuri

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
iryna

iryna

Numarul mesajelor : 24
Varsta : 33
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 05/08/2008

Cele Mai Amuzante Bancuri Empty
MesajSubiect: Cele Mai Amuzante Bancuri   Cele Mai Amuzante Bancuri Icon_minitimeMier Sept 03, 2008 5:02 pm

asta e ideea ca mi-a venit bounce

bancuri.postati cel mai amuzant banc citit de voi ...
Sus In jos
iryna

iryna

MesajSubiect: Re: Cele Mai Amuzante Bancuri   Cele Mai Amuzante Bancuri Icon_minitimeMier Sept 03, 2008 5:06 pm

Maria spala haine in apa rece a paraului. Din
munte se desprinde un bolovan urias care cade direct pe Maria si o
"dizolva" in apa.
Ion, care privise scena, se gandeste necajit:
- La naiba!... inca o masina de spalat distrusa de calcar.

lol! Very Happy Surprised Smile
Sus In jos
iryna

iryna

MesajSubiect: Re: Cele Mai Amuzante Bancuri   Cele Mai Amuzante Bancuri Icon_minitimeMier Sept 03, 2008 5:08 pm

Invatatoarea, la scoala, ii intreaba pe copii:
-Vasilica, ce-i tatal tau?
-Gunoier.
- Nu se spune gunoier, ci functionar la Salubritate. Petrica, ce-i tatal tau?
-Gropar.
-Nu se spune gropar, ci functionar la Pompe Funebre.
Bula ce-i tatal tau?
- Dj la Mystic Club.
-Cum adica?
-Clopotar la biserica"

queen Smile Smile)
Sus In jos
iryna

iryna

MesajSubiect: Re: Cele Mai Amuzante Bancuri   Cele Mai Amuzante Bancuri Icon_minitimeMier Sept 03, 2008 5:10 pm

Bula vine acasa, iar tatal lui il ia repede la cearta: -Am venit de la sedinta cu parintii si am auzit ca tu fumezi.In clasa a cincea?Ma,nu iti e si tie rusine? -Pai,da,tati,dar si tu fumai in clasa a cincea!!!! -Da,dar eu aveam 18 ani!"

Smile Smile
Sus In jos
*BoBo*

*BoBo*

Numarul mesajelor : 36
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Cele Mai Amuzante Bancuri   Cele Mai Amuzante Bancuri Icon_minitimeMier Sept 03, 2008 5:26 pm

E bun ala cu masina de spalat Smile).Am si eu cateva bancuri...zic yo amuzante Very Happy.

Noaptea inainte de examen. Ora 3 dimineata. In apartamentul profesorului suna telefonul. Nervos profesorul raspunde: - Alo? - (o voce linistita) Dormi? - Bineinteles ca dorm (si mai enervat profesorul) -˜Tutzi morti mati. Si noi invatam Very Happy:D:D

Ultima editare efectuata de catre --==|!*BoBo*!|==-- in Mier Sept 03, 2008 5:34 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
http://danny-pustyu.hi5.com
*BoBo*

*BoBo*

MesajSubiect: Re: Cele Mai Amuzante Bancuri   Cele Mai Amuzante Bancuri Icon_minitimeMier Sept 03, 2008 5:28 pm

Bula si chinezu intr-un meci de box Incepe meciul si cei doi se iau la pumni Chinezul ii arde una lu Bula de sta ala in spital o saptamana Dupa ce se intoarce din spital Bula il intreaba "Ce lovitura a fos aia chinezule"? "Cheia dragonului" raspunde chinezu Dupa 2 saptamani meciul se rejoaca Incepe meciul si bula ii da una lu chinez de sta in spital o luna Cand vine chinezu il intreaba "Ce lovitura a fost aia bai Bula"? La care bula raspunde "Cheia franceza"
Sus In jos
*BoBo*

*BoBo*

MesajSubiect: Re: Cele Mai Amuzante Bancuri   Cele Mai Amuzante Bancuri Icon_minitimeMier Sept 03, 2008 5:30 pm

O balerina se tinea in autobuz de bara de sus... si avea un par extraordinar la subrat (padure tropicala). Jos pe scaun statea un betiv. La un moment dat o intreaba betivu' pe tipa: - Don'soara, esti cumva balerina? La care tipa flatata: - Da... dar cum v-ati dat seama? - Pai... numai tu puteai sa ridici piciorul pana acolo
Sus In jos
*BoBo*

*BoBo*

MesajSubiect: Re: Cele Mai Amuzante Bancuri   Cele Mai Amuzante Bancuri Icon_minitimeMier Sept 03, 2008 5:31 pm

Bula si Strula se hotarasc sa plece cu trenul in Ungaria dar vor sa duca si o veverita cu ei. Bula is spune lui Strula sa ascunda veverita in pantaloni pana trec de granita. La un moment dat vine controlorul controleaza biletele si inainte de a iesi din compartiment Strula incepe sa urle baga mana in pantaloni scoate veverita si o arunca de pamant. Controlorul intreaba a cui e veverita si afland ca e a celor doi ii amendeaza. - Ce ti-o venit nai mai putut sa astepti pana iese controlorul? ii spuse Bula lui Strula - Auzi una si cu una fac doua cand mi-a luat fundul drept scorbura n-am zis nimic,cand mi-a luat cocoselul drept creanga n-am zis nimic dar cand a vrut sa-mi duca ouale in scorbura n-am mai putut rabda!
Sus In jos
*BoBo*

*BoBo*

MesajSubiect: Re: Cele Mai Amuzante Bancuri   Cele Mai Amuzante Bancuri Icon_minitimeMier Sept 03, 2008 5:32 pm

Un sofer, vrand sa-si protejeze masina impotriva hotilor si neavand bani pentru o alarma, lasa un bilet pe parbrizul masinii: "Radioul - defect, benzina - nu are, motorul - componente lipsa". Dimineata isi gaseste masina pe butuci si un alt bilet pe care scria: "Daca-i asa, nici de roti nu mai are nevoie!"
Sus In jos
*BoBo*

*BoBo*

MesajSubiect: Re: Cele Mai Amuzante Bancuri   Cele Mai Amuzante Bancuri Icon_minitimeVin Sept 05, 2008 6:13 pm

O blonda intra intr-un bar,face cinste tuturor:"O skol la toata lumea" lol! Very Happy:D:D
Sus In jos
pApy

pApy

Numarul mesajelor : 35
Varsta : 37

MesajSubiect: banc   Cele Mai Amuzante Bancuri Icon_minitimeVin Sept 05, 2008 8:51 pm

un american, un englez si un tigan raman captivi in jungla...dupa cateva zile li se termina toate proviziile si hotarasc sa inceapa sa isi manance in fiecare zi carnea de pe ei, in prima zi de dimineata americanu isi aie pulpa de la picior si mananca cu toti,la pranz englezu isi tai o bucata de costita, seara vina randu tiganului, se desface tiganu le slitzul de la pantaloni la care toti " o mancam un cabanos, mancam cabanos" la care tiganu le raspunde "mancati pe dracu cabanos, un ceai cald si la culcare"
Sus In jos
pApy

pApy

Numarul mesajelor : 35
Varsta : 37

MesajSubiect: banc   Cele Mai Amuzante Bancuri Icon_minitimeVin Sept 05, 2008 8:53 pm

un tip isi cumpara masina noua, seara lasa o foaie scrisa pe parbriz "NU SPARGETI, NU AM CASETOFON"
a doua zi in locul masini gaseste o foaie pe care era scris "LASA CA-I PUNEM NOI"
Sus In jos
*BoBo*

*BoBo*

MesajSubiect: Re: Cele Mai Amuzante Bancuri   Cele Mai Amuzante Bancuri Icon_minitimeMier Sept 10, 2008 1:05 pm

Doi tipi la inchisoare:
- Cati ani ti-au dat ?
- 15
- Pentru ce ?
- Am spart un geam la serviciu.
- Dumnezeule ! Pentru atat ? Unde lucrai ?
- Pe un submarin. Smile))
Sus In jos
AleczZz

Numarul mesajelor : 15
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 30/08/2008

MesajSubiect: Amuzant...   Cele Mai Amuzante Bancuri Icon_minitimeMier Sept 10, 2008 5:54 pm

Se duce un mosneag la bordel sa si-o puna si el ca tot omul,plateste si sefa ii zice sa se duca in camera ca il asteapta o femeie...se duce mosneagu si vede o blonda foarte tare,blonda ii zice sa se dezbrace si ii arunca hainele pe geam.Intreaba mosnegul:
-De ce ai aruncat hanele?la care blonda ii zice:
-Mosule dupa ce termin cu tine o sa iti fie largi hainele.
Se dezbraca si blonda si ce face mosu,ii arunca hainele pe geam.Blonda revoltata:
-Mosule da ce ai patzit???te razbuni,de ce le-ai aruncat...mosu zice
-Lasa ca pana mi se scoala mie se schimba moda...
Sus In jos
*BoBo*

*BoBo*

MesajSubiect: Re: Cele Mai Amuzante Bancuri   Cele Mai Amuzante Bancuri Icon_minitimeDum Sept 14, 2008 1:02 am

Era bula in armata,capitanul da la toti ceilalti permisie numai lu' bula nu,pana cand ii spune bula:
(Bula) Domnule capitan...mie de ce nu imi dati permisie?
(Capitanul) Bula,daca faci calul acela sa rada ai o saptamana permisie!
Se duce bula la cal,si calul rade!
(Capitanul) Bula daca faci calul sa planga ai doua saptamani permisie!
Se duce Bula la cal,si calul plange!
(Capitanul) Bula daca imi spui ce i-ai zis calului de l-ai facut sa rada si sa planga ai o luna permisie!
(Bula) Pai domnule capitan,prima data i-am spus calului ca am p*** mai mare ca a lui,iar a doua oara i-am aratat-o! =)))) scz daca e vulgar dar e prea tare Smile)))
Sus In jos
*BoBo*

*BoBo*

MesajSubiect: Re: Cele Mai Amuzante Bancuri   Cele Mai Amuzante Bancuri Icon_minitimeDum Sept 14, 2008 1:07 am

Un banc vechi...dar frumos Very Happy
Era Al II-lea Razboi Mondial, navalisera nemtii. Bula se ascunde repede intr-o fantana. Un neamt striga in fantana:
- E cineva acolo ?
Bula, prefacandu-se ca este ecou:
- E cineva acolo ?
Neamtul:
- Mai bine ma duc in padurice !
Bula:
- Mai bine ma duc in padurice !
Neamtul:
- Mai bine arunc o grenada !!
Bula:
- Mai bine te duci in padurice !!

Ultima editare efectuata de catre *BoBo* in Dum Sept 14, 2008 1:22 am, editata de 1 ori
Sus In jos
*BoBo*

*BoBo*

MesajSubiect: Re: Cele Mai Amuzante Bancuri   Cele Mai Amuzante Bancuri Icon_minitimeDum Sept 14, 2008 1:21 am

Intr-o zi Ceausescu se dusese in vizita pe la
tigani.
- Hai noroc, bine v-am gasit!
- Sa traiasca Tovarasu'.
- Ma ce a-ti zice voi daca v-as da la toti case!
- O pupati-as talpile, ia un pahar de vin sa
bem.
- Dar ce a-ti zice daca v-as oferi cele mai tari
masini din lume?
- Ce bine ar fi!
- Mai ia un pahar de vin de, ca tare ne bucuram.
- Si va voi gasi la toti locuri de munca!
Tiganu' ii lua paharul din mana si zise:
- Ce ai tovarase, te-mbatasi?
Sus In jos
*BoBo*

*BoBo*

MesajSubiect: Re: Cele Mai Amuzante Bancuri   Cele Mai Amuzante Bancuri Icon_minitimeDum Sept 14, 2008 1:25 am

Intr-o zi Bula, Itic si Strula aveau nevoie de femei. Se duc ei la o femeie maritata si foarte bogata, barbatul ei fiind plecat cu afaceri. Isi termina baietii treaba cu femeia cand, la un moment dat, cineva bate la usa...
Era barbatul femei...
In graba, Bula se ascunde pe dulapul de la bucatarie, Itic in frigider si Strula in sifoner.
Barbatul, vrand sa se schimbe, il gaseste pe Strula in sifonier :
- Ce cauti nenorocitule aici?
- Pai am venit sa-ti repar sifonierul. Ar fi bine sa-mi dai niste bani ca ti l-am reparat...
Barbatul ii da bani lu Strula, care pleaca bucuros ca a scapat si a mai si fost platit.
Barbatului ii este foame, asa ca se duce la frigider, unde da de Itic:
- Ce cauti nenorocitule aici?
- Pai am venit sa-ti repar frigiderul. Ar fi bine sa-mi dai niste bani ca ti l-am reparat... Ii da bani lui Itic acesta scapand bucuros. In cele din urma barbatul se aseaza la masa, ridica ochii si de de Bula, catarat pe dulap.
Barbatul se uita la Bula, Bula la el, el la Bula, Bula la el...
Dupa cateva momente de liniste totala, Bula izbucneste nervos:
- Ce te uiti atata ma, n-ai mai vazut gandaci de bucatarie?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cele Mai Amuzante Bancuri   Cele Mai Amuzante Bancuri Icon_minitime

Sus In jos

Cele Mai Amuzante Bancuri
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
fantezii.idle.ro :: Server :: Discutii Generale-
Mergi direct la: