| Buzz - admin | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Buzz
Numarul mesajelor : 23 Localizare : Botosani Data de inscriere : 03/09/2008
| Subiect: Buzz - admin Mier Sept 03, 2008 7:21 pm | |
| Sal. Nu stiu daca multi dintre voi ma stiti de pe server dar as dori si eu admin tonand cont ca joc de ceva timp pe server. Astept parerile voastre Nick : Buzz Comenzi de admin : destule tinand cont k am admine de vreo 3 ani pe alte servere(joc cs de 6-7 ani) Ce doresti : admin full De cand joci pe server : de multisor Cat timp ai jucat pe server: nu as putea zice cu exactitate Cati ani ai : 24 Cum consideri ca joci : binisor (bine cand folosesc codurile- pt iryna) + steam de 2 ani Oras: botosani PS: imagine scanata cu buletinul nu o sa postez. dak vreti las id de mess si va arat atunci id- mishunec | |
|
| |
predy Admin
Numarul mesajelor : 85 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: Buzz - admin Mier Sept 03, 2008 8:08 pm | |
| haidetzi cu pareri.... merita admin baiatu...dar nu cred ca chiair full:P... | |
|
| |
anndu_14
Numarul mesajelor : 11 Localizare : bucuresti Data de inscriere : 02/09/2008
| Subiect: :)) Mier Sept 03, 2008 8:25 pm | |
| - Buzz a scris:
- Sal. Nu stiu daca multi dintre voi ma stiti de pe server dar as dori si eu admin tonand cont ca joc de ceva timp pe server. Astept parerile voastre
Nick : Buzz Comenzi de admin : destule tinand cont k am admine de vreo 3 ani pe alte servere(joc cs de 6-7 ani) Ce doresti : admin full De cand joci pe server : de multisor Cat timp ai jucat pe server: nu as putea zice cu exactitate Cati ani ai : 24 Cum consideri ca joci : binisor (bine cand folosesc codurile- pt iryna) + steam de 2 ani Oras: botosani PS: imagine scanata cu buletinul nu o sa postez. dak vreti las id de mess si va arat atunci id- mishunec cred ca cele full sau terminat . incearcati norocu la 1 mai putin dotat : io am luat unu aproape full fara piele :-< asta e | |
|
| |
*BoBo*
Numarul mesajelor : 36 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 05/08/2008
| |
| |
predy Admin
Numarul mesajelor : 85 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: Buzz - admin Mier Sept 03, 2008 11:50 pm | |
| foarte tare....fara piele...ha?=)))))))))))))))))))))))) | |
|
| |
Buzz
| Subiect: Re: Buzz - admin Joi Sept 04, 2008 8:00 am | |
| Ok! Ms mult pentru raspunsuri! | |
|
| |
gr[ASU]
Numarul mesajelor : 7 Localizare : bucuresti/colentina Data de inscriere : 07/08/2008
| Subiect: re........... Dum Sept 07, 2008 12:17 pm | |
| buzz daca esti cel cu care mai jucam pe vremes si care ma banai aiurea fara motiv sa te..........glumeam merita 100%admin daca esti cel care il stiu,daca nu ,nu sunt de acord predy stie sa admineze si nu sufera de admin sal si ms ca cititi aici | |
|
| |
Buzz
| Subiect: Re: Buzz - admin Dum Sept 07, 2008 7:05 pm | |
| Eu sunt ala | |
|
| |
anndu_14
Numarul mesajelor : 11 Localizare : bucuresti Data de inscriere : 02/09/2008
| Subiect: :(( Lun Sept 08, 2008 12:12 am | |
| - predy a scris:
- foarte tare....fara piele...ha?=))))))))))))))))))))))))
miai scos adminu predy ? | |
|
| |
iryna
Numarul mesajelor : 24 Varsta : 33 Localizare : Constanta Data de inscriere : 05/08/2008
| Subiect: re...... Lun Sept 08, 2008 6:07 am | |
| eu nu prea sunt de acord cu admin full din prima , cred ca un admin normal ar fi mai bun pentru a vedea cum se descurca pe srv......... si dupa un timp sa faca o cerere si daca merita sa i se acorde admin full (parerea mea) | |
|
| |
Buzz
| Subiect: Re: Buzz - admin Lun Sept 08, 2008 12:36 pm | |
| - iryna a scris:
- eu nu prea sunt de acord cu admin full din prima , cred ca un admin normal ar fi mai bun pentru a vedea cum se descurca pe srv......... si dupa un timp sa faca o cerere si daca merita sa i se acorde admin full (parerea mea)
Ai dreptate iryna! Nu am cerut neaparat admin full de la inceput. Deocamdata nu mi s-a activat adminul deloc. Nici nu stiu ce fel de admin voi primi... | |
|
| |
predy Admin
| Subiect: Re: Buzz - admin Joi Sept 18, 2008 4:52 pm | |
| buzz te ashtept cu nick shi parola pe pm | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Buzz - admin | |
| |
|
| |
| Buzz - admin | |
|