fantezii.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

fantezii.idle.ro

Intra cine vrea,iese cine poate!!!

AcasaGalerieCăutarePortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Upgrade for the Snoop :P

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
Snoopere
Vizitator

Upgrade for the Snoop :P Empty
MesajSubiect: Upgrade for the Snoop :P   Upgrade for the Snoop :P Icon_minitimeMar Sept 09, 2008 12:09 am

Timp jucat pe serv : repet ,poate predy stie mai bine Razz

Doresc acces : admin full Razz

P.S. Daca nu dai , tot iti fac faza cu daltile de gheatza predy Smile) >Smile
Sus In jos
pApy

pApy

Numarul mesajelor : 35
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 05/08/2008

MesajSubiect: sal   Upgrade for the Snoop :P Icon_minitimeMar Sept 09, 2008 1:19 am

totusi nici nu a recut o luna de cand ti sa aprobat cererea de admin si ceri admin full...cam devreme nu??dupa tine vor vrea si ceilalti admini sa aiba admin full... cred ca sunt destui admini full si ai maj comenzilor, nu ai avea cea deosebit in plus.
sa nu intelegi gresit ca nu sunt de acord, doar ca asa cum tu ceri toti ceilalti admini or sa vrea si ei....si or sa se creeze discuti....sper ca intelegi ce vreau sa spun
bafta cheers
Sus In jos
iryna

iryna

Numarul mesajelor : 24
Varsta : 33
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re:Upgrade for the Snoop :P   Upgrade for the Snoop :P Icon_minitimeMar Sept 09, 2008 5:40 am

uite snoop eu am ceva timp de cand am admin si joc pe srv asta si deaia am cerut upgrade ; nu stiu poate mai astepti si tu ceva timp si poate dupaia sa mai faci o cerere............
Sus In jos
snooper

snooper

Numarul mesajelor : 4
Localizare : iashi
Data de inscriere : 16/08/2008

MesajSubiect: okz   Upgrade for the Snoop :P Icon_minitimeMar Sept 09, 2008 12:33 pm

Bn bn am intzeles scuzati ca am fost asa direkt Razz
Sus In jos
pApy

pApy

MesajSubiect: SaL   Upgrade for the Snoop :P Icon_minitimeMar Sept 09, 2008 1:40 pm

nu e vb de asta snoop, intlege situatie...
si app cand nu esti sigur pe unu ca e codat, iai ip-ul si apoi fai poze daca nu ti le trimite si iese ban permanent. pt ca sunt uni kre chiar joaca bn
ban permanent fara poze se da la cei kre fac reclama la alte srv sau injura admini.
Bafta Basketball
Sus In jos
*BoBo*

*BoBo*

Numarul mesajelor : 36
Varsta : 35

MesajSubiect: Re: Upgrade for the Snoop :P   Upgrade for the Snoop :P Icon_minitimeMar Sept 09, 2008 1:57 pm

Off topic: pApy,ce spui tu nu merge...n-ai cum sa iei ip-ul la playeri pt ca nu are plugin-ul instalat,yo asta faceam jucatorilor suspecti,cand jucam pe alte servere,dar sa zicem ca ai avea ip-ul lui...el ca admin si multi altii nu are cum sa-i dea ban daca a iesit Very Happy,nu are acces la comanda Razz
Sus In jos
http://danny-pustyu.hi5.com
pApy

pApy

MesajSubiect: sal   Upgrade for the Snoop :P Icon_minitimeMar Sept 09, 2008 2:24 pm

off topic: hmm.. ai dreptate..in fine santa poate lua ip si sa il poesteze pe forum si yo iryna sau predy sa il banam santa
Sus In jos
predy
Admin
predy

Numarul mesajelor : 85
Data de inscriere : 03/08/2008

MesajSubiect: Re: Upgrade for the Snoop :P   Upgrade for the Snoop :P Icon_minitimeMar Sept 09, 2008 4:52 pm

discutzii generale waaaaaa>Razz>Razz nu cerere de admin:| nici cu admin full nu potzi da ban daca a apucat sa iasa de pe srv
Sus In jos
https://fantezii.catsboard.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Upgrade for the Snoop :P   Upgrade for the Snoop :P Icon_minitime

Sus In jos

Upgrade for the Snoop :P
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere Upgrade Buzz
» Model Cerere Upgrade
» Cerere Upgrade Jenn :)
» Cerere Upgrade speDDy :)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
fantezii.idle.ro :: Server :: Cereri admin-