Snoopere Vizitator
| Subiect: Upgrade for the Snoop :P Mar Sept 09, 2008 12:09 am | |
| Timp jucat pe serv : repet ,poate predy stie mai bine Doresc acces : admin full P.S. Daca nu dai , tot iti fac faza cu daltile de gheatza predy ) > |
|
pApy
Numarul mesajelor : 35 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 05/08/2008
| Subiect: sal Mar Sept 09, 2008 1:19 am | |
| totusi nici nu a recut o luna de cand ti sa aprobat cererea de admin si ceri admin full...cam devreme nu??dupa tine vor vrea si ceilalti admini sa aiba admin full... cred ca sunt destui admini full si ai maj comenzilor, nu ai avea cea deosebit in plus. sa nu intelegi gresit ca nu sunt de acord, doar ca asa cum tu ceri toti ceilalti admini or sa vrea si ei....si or sa se creeze discuti....sper ca intelegi ce vreau sa spun bafta | |
|
iryna
Numarul mesajelor : 24 Varsta : 33 Localizare : Constanta Data de inscriere : 05/08/2008
| Subiect: Re:Upgrade for the Snoop :P Mar Sept 09, 2008 5:40 am | |
| uite snoop eu am ceva timp de cand am admin si joc pe srv asta si deaia am cerut upgrade ; nu stiu poate mai astepti si tu ceva timp si poate dupaia sa mai faci o cerere............ | |
|
snooper
Numarul mesajelor : 4 Localizare : iashi Data de inscriere : 16/08/2008
| Subiect: okz Mar Sept 09, 2008 12:33 pm | |
| Bn bn am intzeles scuzati ca am fost asa direkt | |
|
pApy
Numarul mesajelor : 35 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 05/08/2008
| Subiect: SaL Mar Sept 09, 2008 1:40 pm | |
| nu e vb de asta snoop, intlege situatie... si app cand nu esti sigur pe unu ca e codat, iai ip-ul si apoi fai poze daca nu ti le trimite si iese ban permanent. pt ca sunt uni kre chiar joaca bn ban permanent fara poze se da la cei kre fac reclama la alte srv sau injura admini. Bafta | |
|
*BoBo*
Numarul mesajelor : 36 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 05/08/2008
| |
pApy
| Subiect: sal Mar Sept 09, 2008 2:24 pm | |
| off topic: hmm.. ai dreptate..in fine poate lua ip si sa il poesteze pe forum si yo iryna sau predy sa il banam | |
|
predy Admin
Numarul mesajelor : 85 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: Upgrade for the Snoop :P Mar Sept 09, 2008 4:52 pm | |
| discutzii generale waaaaaa> > nu cerere de admin:| nici cu admin full nu potzi da ban daca a apucat sa iasa de pe srv | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Upgrade for the Snoop :P | |
| |
|