| ForsakeNNNN | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
ForsakeN
Numarul mesajelor : 3 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 20/09/2008
| |
| |
iza<3c0p1lU
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 08/09/2008
| Subiect: Re: ForsakeNNNN Mar Sept 23, 2008 4:47 pm | |
| in primu rand este un model de cerere....respecta-l:D | |
|
| |
predy Admin
Numarul mesajelor : 85 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: ForsakeNNNN Mar Sept 23, 2008 9:41 pm | |
| eshti inactiv...nu am cum sa itzi dau admin;) | |
|
| |
ForsakeN
| Subiect: Re: ForsakeNNNN Mier Sept 24, 2008 6:43 pm | |
| - predy a scris:
- eshti inactiv...nu am cum sa itzi dau admin;)
Nu prea cred predy .. Ti-am spus .. am si eu o slujba .. (prima) Si plus facultatea .. Deci nu pot intra zi si noapte pe server. Ai si tu 21 de ani .. ar trebuii sa intelegi. Nu ma deranjeaza faptul ca nu primesc admin .. ma deranjeaza pt ca ma refuzi intr-un fel josnic ... | |
|
| |
predy Admin
Numarul mesajelor : 85 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: ForsakeNNNN Joi Sept 25, 2008 5:29 pm | |
| shi de ce imi ceri admin daca nu potzi intra? srv e deschis de la 18:00 la 01:00...
de cand ai zis de admin eu nu te`am vaz niciodata | |
|
| |
pApy
Numarul mesajelor : 35 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 05/08/2008
| Subiect: Re: ForsakeNNNN Vin Sept 26, 2008 11:20 am | |
| <object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/n-guA81rk0M&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/n-guA81rk0M&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> | |
|
| |
ForsakeN
| Subiect: Re: ForsakeNNNN Dum Sept 28, 2008 1:25 pm | |
| Mda..este clar ca nu este un server foarte profesionist. Un om trebuie sa si munceasca sa isi traiasca viata,corect? Este clar ca tu predy nu muncesti.Ar trebui sa iti dai seama de ce vorbesti acolo Am o facultate de urmat,o munca cu 2 schimburi si intru la c.s doar ca sa ma distrez. Daca tu ma obligi sa intru pe server de la munca sau de la facultate ca sa pot avea sanse pt admin,este clar ca nu esti profesionist. Un om intelept de 27 dupa alt server mi-a spus: Invata carte ca sa ai parte! Si ce crezi? Am primit admin pe serverul acela chiar daca am intrat doar de 2 ori . Anyway .. pe serverul tau voi continua sa joc, pentru ca imi place. Si sa vezi ce scandal fac daca vad codati si admini pe server nu! Primesc ban,asta este. | |
|
| |
predy Admin
| Subiect: Re: ForsakeNNNN Dum Sept 28, 2008 4:37 pm | |
| e numai problema ta...stai linishtit;) majoritatea sunt la shcoala/facultate shi multzi mai shi lucreaza. nu eshti singurul eu cum de reushesc sa le impac pe toate? have fun;) | |
|
| |
pApy
Numarul mesajelor : 35 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 05/08/2008
| Subiect: sal Lun Sept 29, 2008 10:09 am | |
| hai ca ma enervezi pe mine, daca nu ai timp de ce plm mai ceri admini??? parca esti copil de 11 ani care cere admin doar ca sa se dea mare cu lucru asta...admin o sa primesti la puli`vara cu topicuri dastea pe orice alt srv | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ForsakeNNNN | |
| |
|
| |
| ForsakeNNNN | |
|