fantezii.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

fantezii.idle.ro

Intra cine vrea,iese cine poate!!!

AcasaGalerieCăutarePortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

ForsakeNNNN

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
ForsakeN

Numarul mesajelor : 3
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 20/09/2008

ForsakeNNNN Empty
MesajSubiect: ForsakeNNNN   ForsakeNNNN Icon_minitimeSam Sept 20, 2008 4:42 pm

Salutare Tuturor!
Sunt ForsakeN dupa server. Cred ca majoritatea ma cunoasteti . Ce sa spun despre mine..
Bucuresti,21 de ani si sunt innebunit dupa aceste servere.
Motivul pt care cer acest admin este de a pastra serverul cat mai "clean" posibil. Decizia este numai a lui predy acum .. Imi doresc de mult acest admin,dar daca nu voi primi,voi continua sa joc-asa ar fii normal.
Intru mai rar pentru ca sunt cu serviciul si trebuie sa ma incadrez in orarul zilnic.
Daca voi primi admin va garantez ca voi face cat mai mult posibil de a "curata" serverul de codati ,daca cineva (un player) ma va chema si voi face in asa fel incat sa nu se planga nimeni de mine.
Admin am mai avut pe multe servere. Sunt un tip foarte excentric ,egocentrist care DOAR RESPECTA REGULILE impuse de predy pt serverul sau. Spun asta pt ca.. Unii owneri nu accepta ca un admin sa fie foarte STRICT la reguli(sper sa nu fie cazul lui predy)asa cum sunt eu.
Anyway .. Doresc acest admin Very Happy
Multumesc,o zi buna!
Sus In jos
iza<3c0p1lU

iza<3c0p1lU

Numarul mesajelor : 9
Varsta : 34
Data de inscriere : 08/09/2008

ForsakeNNNN Empty
MesajSubiect: Re: ForsakeNNNN   ForsakeNNNN Icon_minitimeMar Sept 23, 2008 4:47 pm

in primu rand este un model de cerere....respecta-l:D
Sus In jos
predy
Admin
predy

Numarul mesajelor : 85
Varsta : 37
Data de inscriere : 03/08/2008

ForsakeNNNN Empty
MesajSubiect: Re: ForsakeNNNN   ForsakeNNNN Icon_minitimeMar Sept 23, 2008 9:41 pm

eshti inactiv...nu am cum sa itzi dau admin;)
Sus In jos
https://fantezii.catsboard.com
ForsakeN

ForsakeNNNN Empty
MesajSubiect: Re: ForsakeNNNN   ForsakeNNNN Icon_minitimeMier Sept 24, 2008 6:43 pm

predy a scris:
eshti inactiv...nu am cum sa itzi dau admin;)
Nu prea cred predy .. Ti-am spus .. am si eu o slujba .. (prima) Si plus facultatea .. Deci nu pot intra zi si noapte pe server. Ai si tu 21 de ani .. ar trebuii sa intelegi.
Nu ma deranjeaza faptul ca nu primesc admin .. ma deranjeaza pt ca ma refuzi intr-un fel josnic ...
Sus In jos
predy
Admin
predy

ForsakeNNNN Empty
MesajSubiect: Re: ForsakeNNNN   ForsakeNNNN Icon_minitimeJoi Sept 25, 2008 5:29 pm

shi de ce imi ceri admin daca nu potzi intra? srv e deschis de la 18:00 la 01:00...

de cand ai zis de admin eu nu te`am vaz niciodata
Sus In jos
pApy

pApy

Numarul mesajelor : 35
Data de inscriere : 05/08/2008

ForsakeNNNN Empty
MesajSubiect: Re: ForsakeNNNN   ForsakeNNNN Icon_minitimeVin Sept 26, 2008 11:20 am

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/n-guA81rk0M&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/n-guA81rk0M&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Sus In jos
ForsakeN

ForsakeNNNN Empty
MesajSubiect: Re: ForsakeNNNN   ForsakeNNNN Icon_minitimeDum Sept 28, 2008 1:25 pm

Mda..este clar ca nu este un server foarte profesionist.
Un om trebuie sa si munceasca sa isi traiasca viata,corect?
Este clar ca tu predy nu muncesti.Ar trebui sa iti dai seama de ce vorbesti acolo
Am o facultate de urmat,o munca cu 2 schimburi si intru la c.s doar ca sa ma distrez.
Daca tu ma obligi sa intru pe server de la munca sau de la facultate ca sa pot avea sanse pt admin,este clar ca nu esti profesionist.
Un om intelept de 27 dupa alt server mi-a spus: Invata carte ca sa ai parte!
Si ce crezi? Am primit admin pe serverul acela chiar daca am intrat doar de 2 ori .
Anyway .. pe serverul tau voi continua sa joc, pentru ca imi place. Si sa vezi ce scandal fac daca vad codati si admini pe server nu!
Primesc ban,asta este.
Sus In jos
predy
Admin
predy

ForsakeNNNN Empty
MesajSubiect: Re: ForsakeNNNN   ForsakeNNNN Icon_minitimeDum Sept 28, 2008 4:37 pm

e numai problema ta...stai linishtit;) majoritatea sunt la shcoala/facultate shi multzi mai shi lucreaza.
nu eshti singurul
eu cum de reushesc sa le impac pe toate?
have fun;)
Sus In jos
pApy

pApy

Numarul mesajelor : 35
Data de inscriere : 05/08/2008

ForsakeNNNN Empty
MesajSubiect: sal   ForsakeNNNN Icon_minitimeLun Sept 29, 2008 10:09 am

hai ca ma enervezi pe mine, daca nu ai timp de ce plm mai ceri admini??? parca esti copil de 11 ani care cere admin doar ca sa se dea mare cu lucru asta...admin o sa primesti la puli`vara cu topicuri dastea pe orice alt srv bounce
Sus In jos
Continut sponsorizat

ForsakeNNNN Empty
MesajSubiect: Re: ForsakeNNNN   ForsakeNNNN Icon_minitime

Sus In jos

ForsakeNNNN
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
fantezii.idle.ro :: Server :: Cereri admin-
Mergi direct la: