fantezii.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

fantezii.idle.ro

Intra cine vrea,iese cine poate!!!

AcasaGalerieCăutarePortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

admine...fara numar....

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
BereGratis

BereGratis

Numarul mesajelor : 9
Localizare : Tg Mures
Data de inscriere : 23/11/2008

admine...fara numar.... Empty
MesajSubiect: admine...fara numar....   admine...fara numar.... Icon_minitimeLun Noi 24, 2008 5:51 pm

aoleu......vad ca dati admine pe banda rulanta...toti copii cer admin....imd joaca admini intre admini..NeutralNeutral...puneti si voi o limita..la fiecare grad.....Neutral:NeutralNeutral...si pe langa asta...majoritatea joaca la rank... nu stiu comenzile..sau (mai rau) nu stiu ce-s alea...
-strigi la admini...vezi admine ca are wall. aim..bla bla...el joaca la rank....

-poate va intrebati cine sunt...ce vreau...eu incerc sa ajut...Wink lol! lol!

Bafta la frage..and have a nice day lol! lol! lol!
Sus In jos
Fiogy[Bz]
Admin

Numarul mesajelor : 29
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 21/08/2008

MesajSubiect: Re: admine...fara numar....   admine...fara numar.... Icon_minitimeLun Noi 24, 2008 6:23 pm

Sa stii ca aici iti dau dreptate dar nu prea am cu cine sa ma cert dc predy crede ca asa e corect sa il F*T ... din cate am vazut mai toti rata*i care cer admin primesc nu stiu ce sa zic o sa ajungem un serv numai de admini SadSadSad
Sus In jos
ilfenomeno

Localizare : Santa Georgia

MesajSubiect: Re: admine...fara numar....   admine...fara numar.... Icon_minitimeMar Noi 25, 2008 2:50 pm

nu sunt admin insa vash putea da un sfat...faceti o prezenta pe forum sa vedeti ce de admin radeti...si sa puneti o limita....cine nu posteaza in 2 zile...out...
Sus In jos
AleczZz

Numarul mesajelor : 15
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 30/08/2008

MesajSubiect: soo   admine...fara numar.... Icon_minitimeMar Noi 25, 2008 4:38 pm

bai fenomenule....ce naiba sa postez in 2 zile???...daca dau examen sau daca mam ras la 00...si sunt admini care stau si se uita la codatzi....sper sa nu fiu unul din ei...si daca tot suntem prea multi admini am sa renunt eu la al meu,dar asta saptamana viitoare:P
Sus In jos
BereGratis

BereGratis

MesajSubiect: Re: admine...fara numar....   admine...fara numar.... Icon_minitimeMar Noi 25, 2008 5:06 pm

deaceea ii zice prezenta...daca in 3 zile nu postezi ..inseamna ca nu esti demn de admin...nu cred ca ai examen 2 zile..si nu poti posta cat iti trebuie 2 min?....pleci din oras...nu-ti merge netu..anunti din timp...asa ca...ar fi foarte bine...sunt zeci de admini si 3 is on mereu restu rank rank rank cyclops cyclops Exclamation Exclamation Exclamation
Sus In jos
AleczZz

MesajSubiect: Soo   admine...fara numar.... Icon_minitimeMar Noi 25, 2008 6:33 pm

Omule daca joc pe server de ce tre sa mai fac prezentza...wtf is la generala...si daca nu joc am motive intemeiate sa nu o fac...da intru in fiecare zi ca sa nu imi scoata adminu iar...intelegi tu
Sus In jos
BereGratis

BereGratis

MesajSubiect: Re: admine...fara numar....   admine...fara numar.... Icon_minitimeMar Noi 25, 2008 8:11 pm

dude..n-ai timp de admin si de servar...nu meriti adminu...si joci cand ai timp ca un simplu payer..admin are cel care are timp de servar.....nu ai...veziti de scoala..si revino..cand ai timp ..cu o cerere ce sa iti fac...Wink...deci daca nu accepti prezenta inseamna ca intri pe forum odata la 1 luna?.... Sleep Sleep Sleep ...

lol! lol! lol!
Sus In jos
AleczZz

MesajSubiect: soo   admine...fara numar.... Icon_minitimeMier Noi 26, 2008 5:36 pm

"dude" yo joc pe serverele lui predy inca de la primul....si in plus nu sunt obsedat de cs ca sa imi stric viatza personala pentru un joc....asta este...greu cu mentalitatea de copil,mai maturizeaza-te
Sus In jos
ilfenomeno

Localizare : Santa Georgia

MesajSubiect: Re: admine...fara numar....   admine...fara numar.... Icon_minitimeJoi Noi 27, 2008 2:03 pm

AleczZz a scris:
Omule daca joc pe server de ce tre sa mai fac prezentza...wtf is la generala...si daca nu joc am motive intemeiate sa nu o fac...da intru in fiecare zi ca sa nu imi scoata adminu iar...intelegi tu

Ba baiatule cum p**a mea esti tu in generala knd zici la cerere admin k ai 19 ani...sau ce naiba...ori sunt eo prost si nu te stii tu exprima ceea ce rezulta ca nu am inteles nik ori minti de ingheata apele k ai 19 ani lol! lol! lol!
Sus In jos
AleczZz

MesajSubiect: soo   admine...fara numar.... Icon_minitimeJoi Noi 27, 2008 4:19 pm

fenomenule cred ca esti oleaca batut in cap..."wtf is la generala"=da ce plm is la generala....da las ca e cam greu pentru unii
Sus In jos
BereGratis

BereGratis

MesajSubiect: Re: admine...fara numar....   admine...fara numar.... Icon_minitimeJoi Noi 27, 2008 6:29 pm

in cerere zice ca ai 19:|......si dude...nai timp de cs..cum zici u.. scoateti adminu joci cand ai timp..nici io nu is obsedat..da nu cer admin pt ca nu joc numa cs...Neutral...asa ca..vezi cum vb veziti de generala...la 19 ani.. lol! lol! lol!
Sus In jos
AleczZz

MesajSubiect: soo   admine...fara numar.... Icon_minitimeJoi Noi 27, 2008 6:56 pm

ma da voi tot nu intelegetzi
wtf is in generala=da plm is in generala?...acum e mai bine pentru voi...sau tre sa scriu si cu alineat?
Greu de tot cu voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Sus In jos
BereGratis

BereGratis

MesajSubiect: Re: admine...fara numar....   admine...fara numar.... Icon_minitimeMier Dec 03, 2008 5:38 pm

nu stiu cui ii e greu=)) santa santa santa
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: admine...fara numar....   admine...fara numar.... Icon_minitime

Sus In jos

admine...fara numar....
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» cerere admine morty

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
fantezii.idle.ro :: Server :: Discutii Generale-
Mergi direct la: